Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

Resum del dia de St. Esteve i pronòstic pels pròxims dies

dilluns, 26 de desembre del 2011

Molt bona tarda,

Avui la nit s'ha presentat freda o molt freda segons el lloc on ens situàvem, tot i que no ha estat res extraordinari ja que en general els valors assolits entren dins la mitjana del mes de desembre i gener.
Al Garraf no hi ha glaçat, la població que s'hi ha acostat més ha estat Canyelles on s'ha arribat a només 1ºC positiu, tot seguit trobem 2,7ºC a Sant Pere de Ribes i a Vilanova i la Geltrú 3ºC.
Tots aquests valors, es poden superar abans de cap d'any, possiblement entre dijous i divendres. Ja veurem si no freguem els 0ºC al litoral.

Bé, aquí teniu el mapa de les mínimes d'aquesta passada nit:


El que comentàvem abans, és que entre dijous i divendres arribarà un front fred molt desgastat a causa del potent anticicló que tenim i, que per tant les temperatures encara podran tirar cap avall una mica més.
Haurem d'anar seguin les properes sortides dels models ja que en les últimes el front ha perdut bastanta força, així que ja veurem de quina manera ens afecta.
De moment així estan els mapes:

Bossa freda de -25ºC sobre la maitat est de Catalunya. Temperatures de 0ºC a 1500 msnmHaurem de seguir els models durant els propers dies

Salut i Meteo!

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP