Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

El temps per dijous 19 d'abril al Garraf

dimecres, 18 d’abril del 2012















Jornada de temps canviant. 
Demà encetarem una jornada clarament primaveral, ens llevarem amb algunes bandes de núvols mitgencs que podran cobrir el sol, tot i que en general el matí estarà predominat pel temps assolellat.
La situació es podrà complicar lleugerament cap a la tarda, quan alguns dels xàfecs i tempestes que es generaran al Pirineu i al Prepirineu podran arribar a alguna contrada de la comarca, més provable com més a l'interior i en zones muntanyoses. Tot i això la probabilitat és força baixa, i en cas de presentar-se la precipitació esmentada, serien 4 gotes. 
El pas del front que generarà aquesta inestabilitat més acusada al Pirineu, també ens portarà un increment de la força del vent. El vent que predominarà serà el ponent, el qual tindrà impacte en les temperatures.
Com bé diem, les temperatures es veuran obligades a incrementar, bàsicament a les hores centrals, ja que la nit encara podrà ser més freda que l'anterior. Les temperatures mínimes es mouran entre els 7 i 10ºC, tot i que puntualment per sota. Les màximes tendiran a pujar i s'enfilaran per sobre dels 20ºC a l'interior de la comarca.
Els següents dies continuaran amb una tònica semblant.

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP