Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

Demà dia de pluges generals

dilluns, 6 de juny del 2011

Demà serà un dia marcat per l'aigua. Ja  fa uns dies que els models van marcant aquesta tendència, i sembla que finalment es cumplirà.


Les precipitacions començaran durant el matí per la meitat OEST i s'estendran a tot el territori durant el migdia i tarda. La causa d'aquestes precipitacions es el pas d'un front fred que en contacte amb l'aire humit i càlid del mediterrani, el reactivarà i fara que en algunes poblacions es registrin quantitats superiors als 50 l/m2.


Interacció del front fred amb el mediterrani
A continuació Veiem l'efecte del xoc de masses, en la precipitació que es generarà durant el dia de demà:
La precipitació més important s'acumularà a la costa central  i nord de Tarragona, el prelitoral també rebra aigua amb generositat.




Pel que fa concretament al Garraf, sembla que la comarca podria rebre la major quantitat de precipitació durant les últimes hores del mati i del migdia, així ho indica el mesoescala del SMC


El SMC ja ha creat un avís per risc de acumular quantitats de 20 litres en 30 minuts, podeu veure- ho aquí: 






Demà s'haurà d'estar amb el pluviòmetre a prop, ja que les quantitats , en general, seran significatives.


IMATGES DEL CAP DE SETMANA A CABRA DEL CAMP (ALT CAMP)

Aquest cap de setmana he estat al municipi de Cabra del Camp, situat a 500 msnm, i tot i estar a només 40 KM de la costa, el clima i la vegetació són bastant diferents.
Les fotos estan fetes des de la Cogulla, serra que està generalment als 700 msnm, amb alts que arriben a fregar els 800 msnm.

Aquesta serra es reconeixible per la instalació d'uns molins heòlics, des de Meteo Garraf us recomanem la visita al Municipi.


































































Bé, esperem que us hagi interessat el post,

Salut i Meteo !

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP