Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

De l'hivern a l'estiu !

dijous, 7 d’abril del 2011

Aquests dies no fa falta ja ni sortir amb la jaqueta a primeres hores del matí, perquè amb temperatures mínimes que no baixen dels 3º al Pirineu i que tampoc ho fan dels 10,11,12º a la costa, conviden a anar lleuger de roba, ja que com més amunt està el sol sobre els nostres caps la calor apreta i ho far de manera clara a l'interior. 


Temperatures mínimes d'avui.

Els registres que encara no arriben als 30 º però no es queden pas curts, avui mateix a la Llacuna 29,9 ºC.

Els que vivim a la costa aquests dies estem gaudint de temperatures, aquí si primaverals, ja que les màximes, amb prous penes passen dels 20º gràcies a l'influència marítima i el seu vent allevantat que en algunes ocasions a fet que algunes poblacions costaneres tinguessin boira en algun moment del dia, a causa d'aquest vent humit.

Temperatures màximes d'avui.

LA PREVISIÓ


Bé un cop fet el resum del dia, passarem a fer la previsió per als propers dies, ja amb la mirada posada a la Setmana Santa.
Doncs, ara mateix tenim l'anticicló situat sobre nostre, fet que provoca aquestes temperatures poc habituals per l'època, tot i que ni molt menys estranyes.

Anticicló molt ferm a l'Europa occidental, facilitant el refredament a l'Eurpa de l'est.


 De fet, sembla que l'anticicló que ara és sobre nostre s'uniria amb el que sorgeix a les Açores fet que el desplaçarà més cap a l'oest, amb la conseqüent normalització de les temperatures durant la setmana vinent.

Anticicló desplaçat a l'Oest i molt aire fred en capes altes a Turquia

Més enllà les sortides del GFS ( Global Forecast Sistem) són molt variables ja que la primavera és coneguda pels canvis de temps així que les modelalitzacions no són tant fiables com ho poden ser a l'estiu o a l'hivern.

Pera acabar us deixo amb la foto del dia, la boira.


La boira a Cambrils durant el dia d'avui, per "dianaromano" Usuari del  3CAT24

Salut i Meteo!

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP