Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

Sembla que la cosa s'embolica més del que estava previst!

diumenge, 30 de gener del 2011

Doncs això, a la última sortida del MM5 (model que fan servir els meteoròlegs de TV3) pinta una nit molt plujosa. Tenint en compte les temperature que tindrem en alçada, una -32 a 550Hpa i una - 2 a 850 Hpa, la cosa es pot liar molt durant aquesta matinada amb nevades que podrien fer acte de presència fins als 300 msnm en moments de màxima intencitat de la precipitació.


En General la cota hauria d'estar entre els 400 - 500 msnm, i , des de el meu punt de vista si la precipitació es quantiosa demà ens podríem aixecar amb paissatges blancs a molts indrets de Catalunya.


M'es impossible predir quins gruixos poden arribar a caure, i també si caura molta precipitació. La natura és impredecible i no sabem que acabarà fent al llarg d'aquesta nit.


Vaja, ara per ara, la situació és la que és.


Hem tingut una tempesta al garraf que perdura des de les 16.00 fins ara que són les 20.00 i també n'hi han a prop del montseny i empordà.


Les comarques que tenen més possiblitats de veure neu aquesta nit seran les comarques interiors de Tarragona ( Conca de Barberà, Alt camp,  Baix Camp, priorat i  la Terra alta), les de Lleida ( en general totes les que estiguin situades a més de 400 msnm, i que estiguin situades més cap al sud), Les de l'interior de Barcelona (Alt penedès, Els vallesos, Anoia, Bages, Osona i evidentment el Bergeudà) i finalment les comaques interiors de Girona i l'empordà ( La selva, el gironès, Garrotxa i pla de l'estany) el pirineu també rebrà, és clar.


Com he dit abans la natura acabarà fent el que voldrà.


Salut i Meteo!

3 comentarios:

Marc Rusiñol ha dit...

està molt bé el que dius i en general el blog, però jo crec que hi hauran més precipitacions a Barcelona i Tarragona, però a Lleida no ho crec. però com tu dius, la natura farà el que vulgui!!

adeu i gràcies!!!

Unknown ha dit...

Ei, que Phil, la marmota de Punxsutawney, Pensilvania (USA)va dir ahir que la primavera no trigarà.
Creus que la seva predicció podria ser vàlida per la nostra petita comarca? :)

Marc Lemus ha dit...

no ho sé, però aquí la candalera va riure, així que el fred de moment ben viu!

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP