Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

Fred intens durant el cap de setmana a tot catalunya.

divendres, 21 de gener del 2011

Hola, bon dia a tothom. Avui tindrem un dia ras amb temperatures gèlides tant a la nit com durant les hores centrals del dia. En el cas de la comarca del garraf les màximes rondara des dels 7 o 8 graus a les parts més altes de la comarca (olivella, Caneyelles) i de 8 a 10 graus a la resta (  Vilanova, Sitges, Cubelles i St. Pere de Ribes). És molt factible que les mínimes siguin al final del dia, ja que la bossa d'aire fred comença a entrar amb potècia i aquesta nit i demà dissabte arribarà al punt de màxim temperatures fredes de l'episodi que va començar ahir al vespre.

Fins quan durarà el fred?, doncs realment fins dimarts, es possible que arribin gelades febles al litoral, i evidentment una mica més fortes a l'interior, però no gaire més. El fred no sembla que vulgui marxar, però els valors tan freds que tindrem durant aquest cap de setmana i els primers dies de la setmana que ve no es repetiran.

Falta veure quin serà el moviment de l'anticicló. El moviement d'aquest determinarà el temps del llarg terminini.

Salut i meteo!

5 comentarios:

Unknown ha dit...

O sigui que farà un fred de mil dimonis. Vaja, arriba el cap de setmana i gairebé no es pot sortir de casa. Fins quan durarà això? Fins el dimarts? Nooo que a la meva dona no li agrada el fred, jajaja

Ànim amb el bloc, a mi m'agrada molt.

Joan López i Soler ha dit...

És una bona notícia l'arribada de fred, ja tocava. Ara només falta a veure si neva. Molt bona iniciativa per iniciar aquest bloc, està molt bé. Ànims i endavant!

Marc Lemus ha dit...

El fred durarà. La setmana que ve serà molt freda tot i que a finals de la setmana que ve els vents giraran a llevant i tindrem pluges generals, però això últim encara estar per confirmar.

Llavors cauria neu al pirineu, que és el que toca!

Gràcies a tots! molt freda i sembla que a partir de finals de

Unknown ha dit...

Hola a todos.Ya teneis un colega mas.Soy muy aficionado a la meteorología.Tengo que deciros que ahora vivo en Vilanova pero he vivido 8 años en Cubelles y os puedo asegurar que entre Cunit y Cubelles existe un microclima con el tema de las temperaturas,suel haber entre 2 y 4 grados menos que en Vilanova sobre todo en invierno,que es cuando mas las controlo,no se si será por el cauce del foix o por la posición de las montañas o ambos.
Referente a la situación de este jueves y viernes,parece ser que tendremos alguna nevada en cotas bajas,espero que se cumpla,aunque sabemos que todavía los mapas daran muchas vueltas.
Un saludo y felicidades al creador de este blog.

Marc Lemus ha dit...

benvingut Joaquín, la veritat m'alegra que al blog i colabori gent de la comarca, si vols colaborar-hi enviant fotos o webs que creguis que són importants per a aportar informació al blog, ho pots fer a knovas94@gmail.com

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP