Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

Precipitacions extremes a la meitat est d'Austràlia !

dimecres, 6 de juny del 2012

Us deixo amb aquest interessant article sobre les inundacions a la meitat est d'Austràlia:
------------

La part sud de l'estat de victòria i Nova Gal·les del Sud es van veure afectats per una forta tempesta que va causar moltes destrosses i 3 ferits.

Els serveis d'emergència a l'estat de victòria van informar d’haver rebut 830 crides d'emergència. Diverses persones van ser rescatades dels seus vehicles inundats per l'aigua. A la zona de Sydney, capital de Nova Gal·les del Sud, 20,000 llars i empreses van romandre sense electricitat. Els serveis d'emergència van contabilitzar 300 trucades d'emergència per la inundació de soterranis o danys causats pel vent. La regió de Gippsland, dins de l'estat de victòria, va ser una de les zones més afectats pel mal temps: 10.000 cases vam romandre sense electricitat i desenes de residents van ser evacuats a la zona Taralgon, a causa de les inundacions d'un riu.

L'oficina meteorològica Nacional ha registrat una precipitació de 200 mm en 36 hores. La zona amb el valor més alt de pluviometria ha estat el Mt. Sabine a Victoria, amb 284 mm. Al mapa de sota es mostra la pluviometria total de l'última setmana.




Salut i Méteo!

Font: Meteo Giornale, BOM.

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP