Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

MOVIMENT METEOROLÒGIC A CURT TERMINI, CALMA A MIG TERMINI, MOVIMENT A LLARG TERMINI (FRED) ?

dimarts, 15 de febrer del 2011

Doncs això, sembla que aquests propers dies tenim assegurat el moviment meteorològic, encara que els fronts que ens vagin creuant són d’una activitat moderadament baixa, notarem una petita baixada de temperatures i algunes precipitacions en forma d’aigua arreu, amb l’excepció del Pirineu. 


 
Entre dimecres i dijous ens creuarà un front de poca activitat en general, però alhora amb una bossa d’aire fred en alçada que pot reactivar-les i donar algunes tempestes i puntualment registrar quantitats significatives, sobretot a la meitat EST durant la tarda alhora que s’aniran obrint clarianes pel SUD on entrarà el vent de mestral amb força.


Un cop hagi passat aquest front donarem pas a un potent anticicló que ens acompanyarà mínim una setmana. Aquest se’ns situarà a sobre i amb tendència que a llarg termini es desplaci.


Si l’anticicló s’acabés desplaçant sembla que ho faria cap a les illes britàniques, i alhora allargant-se capa al sud d’escandinàvia i Rússia, així possibilitant possibles fluxos de l’interior del continent.


 Bé, no faig més ciència ficció, ara per ara gaudim d’aquestes precipitacions, (que fan falta), i també dels possibles paisatges que ens ofereixi el cel, que de ben segur seran fotogènics.
Salut i Meteo!

1 comentarios:

La meteo a Sant Gervasi ha dit...

Molt bon anàl-lisi BASCAT!!! Felicitats per el blog, et deixo també l'enllaç del meu:http://lameteoasantgervasibcn.blogspot.com/

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP