Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

Com se'ns presenta la propera tardor?

dilluns, 3 de setembre del 2012

Bon dia!

Després d'un mes sense publicar, torno a ser aquí per tornar a actualitzar l'informació del temps de manera més continuada sobre els esdeveniments meteorològics que es produeixin al nostre país i fora d'ell.

Un cop feta l'introducció és hora de parlar sobre com se'ns presentarà la tardor basant-nos en els models estacionals de la NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration).
Abans de tot avisar que aquests models tan sols serveixen per fer-se una petita idea de com pot ser el mes en general, o sigui, si serà un mes més o menys plujós que de mitjana.

Vegem quina serà la tendència de les temperatures per als propers mesos:


































Observant els mapes per als 3 propers mesos podem veure que hi ha diferents contrastos segons el mes en que ens centrem. Per exemple, per aquest mes de setembre hi ha una probabilitat mitjana-alta de que les temperatures siguin més baixes que de mitjana. Per contra, l'octubre sembla que podria ser lleugerament més càlid del normal. I el novembre seria lleugerament més fresc del normal, tot i que la fiabilitat d'encert és baixa.

Vegem com es presentarà el tema de precipitacions:



































A simple vista, destaquen les taques de colors vermellosos el mes d'octubre, cosa que ens faria pensar en un mes bastant sec. En canvi, els altres mesos aparenten una probabilitat alta de ser més plujosos que de mitjana.

Doncs bé, a partir d'ara caldrà centrar-se en el dia per veure si aquests models estacionals van ben encaminats o no.

Salut i Méteo!

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP