Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

Demà: Neu a Vilanova i la Geltrú

dimecres, 1 de febrer del 2012

Bona nit,

Demà pot ser un dia molt maco ja que podríem veure l'or blanc, la neu.
Us faré un breu post per explicar-vos les possibilitats que tindrem cara demà de veure neu, comencem amb el primer mapa:















En el primer mapa, de les 22.00, veiem que la precipitació es comença a generalitzar, amb nuclis força potents al sud del Prelitoral de Barcelona i al nord del de Tarragona. En aquesta hora, la cota de neu hauria de consolidar-se ja fortament als 500 msnm, tot i que com és habitual en aquests casos , si la precipitació és més intensa la cota de neu es pot desplomar per sota de 400 msnm.















El següent mapa fa referència a la 01:00. A aquesta hora, tal i com estan les temperatures actualment, potser que cap a Barcelona ciutat comenci a caure aiguaneu i al Garraf la cota estaria al voltant dels 200 podent ser més baixa en moments de precipitació intensa.















Bé, aquest és per a les 04.00. Segons AQUEST model la precipitació ja marxaria. Tot i que no es descarta que entre les 01.00 i les 04.00 caigui alguna feble nevada. A partir de les 04.00 TOT serà neu....ja que no es descarten alguns ruixats durant el matí.

Després d'això, la patacada més forta de neu pot arribar cap a la nit... sobre les 21.00 i fins les 02.00. De ser així la neu es presentaria a cota 0 des d'un principi i es podrien acumular entre 2cm i 10 cm a la mateixa ciutat de Vilanova


Ho anirem seguint, ara mateix al temperatura ja va baixant (6,9ºC).
Repetim demà al matí la nevada seria anecdòtica, però a la tarda...

Salut i méteo!

3 comentarios:

rgarci ha dit...

bona nit, deprès de tant esperar per fí un episodi dels bons...
Gaudeix del moment.
charo

Marc Lemus ha dit...

Doncs sí! Si hi ha sort divendres ens aixecarem amb Vilanova de color blanc !:)

Gràcies!

adanma3 ha dit...

Hola lemusillu! enhorabona pel blog1 lintentaré seguir!

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP