Copyright ©. Amb la tecnologia de Blogger.

Adéu anticicló, al menys momentàniament

dijous, 12 de gener del 2012

Bona nit,

Ja fa dies que vaig enfeinat, doncs ara he trobat una estona per escriure al blog.
Avui us informaré sobre els canvis que patirem els propers dies. Aquests canvis sembla que podrien donar pas a una bona fredorada més endavant. Bé entrem en matèria.

Portem ja més de 40 dies sense veure ni gota aquí al Garraf, doncs sembla que podríem tenir les primeres gotes aquesta setmana que ve. Dic gotes perquè no serà gaire més el que pugui precipitar. La situació que tenim actualment és aquesta:

Domini clar de l'anticicló a casa nostra. A remarcar la bossa freda sobre Portuga



















Tot i que la situació encara es manté anticiclònica hem de tenir els ulls posats en la bossa freda que hi ha sobre Portugal, ja que és la que generarà canvis més importants els propers dies. La formació d'una borrasca a l'atlàntic de les costes andaluses i la seva posició influiran en el temps de la pròxima setmana.

La borrasca, acompanyada d'un nucli fred, podrà deixar neu per sobre
de 1000 msnm a l'oest d'Andalusia




















Com es veu en el mapa anterior els vents que incidiran a la costa catalana seran de llevant, per tant hi haurà molta humitat i molta nuvolositat i és en aquest moment en el que es pot deixar anar alguna gota.

Si mirem més enllà de la setmana que ve, els models van bojos, hi ha una gran dispersió sobre el que pot passar. Tenim molts factors, que juguen a favor d'una entrada freda a finals de Gener.
Bé, de moment res més. Us deixem amb una imatge del dia d'avui.


















Salut i Méteo!

FONTS: Wetterzentrale

Contador

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP